Kontakt medarbejder

Jonas Bording

Salg

Jonas er klar på et frisk dag til dag tilbud. Det er Jonas der står for at gøre opmærksom på vores uge fokus produkter på mail og WhatsApp.  Jonas er klar til at give et ring og tage en snak hvis der er en kunde som mangler noget.  Jonas er salgselev og del af  Hawaii Teamet.

Anita Nordstjerne

Ekspedition og salg

Anita har overblik og sørger for den daglige ekspedition som hun har god erfaring med. Hun brænder for at give alle vores kunder en rigtig god oplevelse gennem hendes måde at servicere dem på.

Stefan Lund

Salgs- & Marketing leder

Stefan er sammen med Thorsten ejer af gartneriet. Stefan er ham der sidder i helikopteren og har det store overblik. Salg, innovation og synlighed på samtlige markeder er Stefans helt store opgave. Han er med på de fleste salgsudstillinger rundt omkring i forskellige lande.

Thorsten Lund

Produktionsleder

Thorsten er sammen med Stefan ejer af gartneriet. Thorsten er “GARTNEREN” hos Hawaii. Alle produktionsopgaver går gennem Thorsten, sammen med vores dygtige personale i gartneriet sørger han for at de andre kan holde det de lover. Der er hele tiden nyt på vej og produktionen er i trygge hænder hos Thorsten

..

Administration

.

. ..

Administration

..

Her finder du Hawaii gartneriet

Find vej med Google Maps – Tryk på logoet i nederste venstre hjørne