Kontakt medarbejder

. .

Salg

.

Anita Nordstjerne

Ekspedition og salg

Anita har overblik og sørger for den daglige ekspedition som hun har god erfaring med. Hun brænder for at give alle vores kunder en rigtig god oplevelse gennem hendes måde at servicere dem på.

Stefan Lund .

Salgs- & Marketing leder

Stefan er sammen med Thorsten ejer af gartneriet. Stefan er ham der sidder i helikopteren og har det store overblik. Salg, innovation og synlighed på samtlige markeder er Stefans helt store opgave. Han er med på de fleste salgsudstillinger rundt omkring i forskellige lande.

Thorsten Lund

Produktionsleder

Thorsten er sammen med Stefan ejer af gartneriet. Thorsten er “GARTNEREN” hos Hawaii. Alle produktionsopgaver går gennem Thorsten, sammen med vores dygtige personale i gartneriet sørger han for at de andre kan holde det de lover. Der er hele tiden nyt på vej og produktionen er i trygge hænder hos Thorsten

Olga Matsak

Administration

Olga er oprindeligt fra Ukraine og startede i 2010 som medarbejder i gartneriet. Siden august 2017 har Olga været en del af vores team på kontoret, og sørger for at alle administrative opgaver bliver løst. Lige nu er Olga på barsel, og er derfor ikke at træffe på kontoret.

Maria Waitz Pfeiffer

Administration, Elev

I samarbejde med Thorsten sidder Maria og løser alle de daglige administrative opgaver.
Maria er miljøbevidst og er derfor også meget engageret i vores arbejde med MPS m.m.

Her finder du Hawaii gartneriet

Find vej med Google Maps – Tryk på logoet i nederste venstre hjørne