Kontaktformular

Kontakt medarbejdere direkte

Lotte Ahlmann

Salg / Ekspedition

Lotte er i November startet hos Hawaii Gartneriet som handelselev med speciale i salg og tager sig af den daglige ordre ekspedition. Lotte kommer med en mangeårig erfaring fra detailbranchen som selvstændig, hvor hun med et smil har været vant til at yde god og professionel kundeservice. Taler flydende engelsk samt lidt tysk og norsk.

Olga Matsak

Administration

Olga er oprindeligt fra Ukraine og startede i 2010 som medarbejder i gartneriet. Siden august 2017 har Olga været en del af vores team på kontoret, og sørger for at alle administrative opgaver bliver løst. Olga er blevet rigtig god til at tale dansk og hjælper gerne til i salget, når der er travlhed.

Stefan Lund

Salgs- & Marketing direktør

Stefan er sammen med Thorsten ejer af HAWAII Gartneriet. Stefan er ham der sidder i helikopteren og har det store overblik. Salg, innovation og synlighed på samtlige markeder er Stefans helt store opgave. Han har det som en fisk i vandet når han står på udstillinger overalt.

Thorsten Lund

Produktionsdirektør

Thorsten er sammen med Stefan ejer af HAWAII Gartneriet. Thorsten er “GARTNEREN” hos Hawaii. Al produktion går gennem Thorsten, sammen med vores dygtige personale i gartneriet sørger han for at de andre kan holde det de lover. Der er hele tiden nyt på vej og produktionen er i trygge hænder hos Thorsten

Her finder du Hawaii gartneriet

Find vej med Google Maps – Tryk på logoet i nederste venstre hjørne