Kontakt medarbejder

Thomas Willadsen

Salg

Thomas er sælgeren, der ved alt vedr. det aktuelle udbud og er tit på farten for at holde kunder orienteret om vores aktuelle produkter og tilbud. Ring eller skriv til Thomas hvis du står og mangler et godt tilbud.

Sabina Lykkegaard

Salg

Sabina sidder med den daglige ekspedition og sidder klar med et smil for at tage imod din ordre.
Samtidigt webansvarlig for at hjemmesiden har det rette look og er opdateret med alle vores aktuelle og kommende artikler.

Stefan Lund

Salgs- & Marketing leder

Stefan er sammen med Thorsten ejer af gartneriet. Stefan er ham der sidder i helikopteren og har det store overblik. Salg, innovation og synlighed på samtlige markeder er Stefans helt store opgave. Han er med på de fleste salgsudstillinger rundt omkring i forskellige lande.

Thorsten Lund

Produktionsleder

Thorsten er sammen med Stefan ejer af gartneriet. Thorsten er “GARTNEREN” hos Hawaii. Alle produktionsopgaver går gennem Thorsten, sammen med vores dygtige personale i gartneriet sørger han for at de andre kan holde det de lover. Der er hele tiden nyt på vej og produktionen er i trygge hænder hos Thorsten

Olga Matsak

Administration

Olga er oprindeligt fra Ukraine og startede i 2010 som medarbejder i gartneriet. Siden august 2017 har Olga været en del af vores team på kontoret, og sørger for at alle administrative opgaver bliver løst. Lige nu er Olga på barsel, og er derfor ikke at træffe på kontoret.

Maria Waitz Pfeiffer

Administration, Elev

I samarbejde med Thorsten sidder Maria og løser alle de daglige administrative opgaver.
Maria er miljøbevidst og er derfor også meget engageret i vores arbejde med MPS m.m.

Her finder du Hawaii gartneriet

Find vej med Google Maps – Tryk på logoet i nederste venstre hjørne