Kontaktformular

Kontakt medarbejdere direkte

Janne Krause

Salg / Ekspedition

Janne har mange års erfaring med salg og kundeservice, og er ansvarlig for den daglige ekspedition af vores kunder. Taler flydende engelsk og tysk, og brænder for at give alle vores kunder en rigtig god oplevelse gennem hendes måde at servicere dem på.

Olga Matsak

Administration

Olga er oprindeligt fra Ukraine og startede i 2010 som medarbejder i gartneriet. Siden august 2017 har Olga været en del af vores team på kontoret, og sørger for at alle administrative opgaver bliver løst. Olga er blevet rigtig god til at tale dansk og hjælper gerne til i salget, når der er travlhed.

Stefan Lund

Salgs- & Marketing direktør

Stefan er sammen med Thorsten ejer af HAWAII Gartneriet. Stefan er ham der sidder i helikopteren og har det store overblik. Salg, innovation og synlighed på samtlige markeder er Stefans helt store opgave. Han har det som en fisk i vandet når han står på udstillinger overalt.

Thorsten Lund

Produktionsdirektør

Thorsten er sammen med Stefan ejer af HAWAII Gartneriet. Thorsten er “GARTNEREN” hos Hawaii. Al produktion går gennem Thorsten, sammen med vores dygtige personale i gartneriet sørger han for at de andre kan holde det de lover. Der er hele tiden nyt på vej og produktionen er i trygge hænder hos Thorsten

Her finder du Hawaii gartneriet

Find vej med Google Maps – Tryk på logoet i nederste venstre hjørne